2013 Moda Platform Topuklu Ayakkabılar2Özel günlerin, gece davetlerinin düğünlerin vazgeçilmesi olan gösterişli elbiselerle muhteşem bir kombin oluşturan platform topuk ayakkabıları tanıtacağız. Koleksiyon renk olarak sizlere geniş bir yelpaze sunuyor. Özellikle gece davetlerinde bu gösterişli platform topuklar sizi bulunduğunuz ortamda sizi muhteşem gösterecek. Ayakkabıların çeşitleri ise süvet, rugan, çift renk, metal taşlı süslemeli, papyonlu gibi birbirinden güzel çeşitler var. Renk olarak pastel tonlar, kırmızı, lacivert, siyah tonlar ağırlıklı. Ayrıca katalogta gelinlik altına uyum sağlayacak platform topuk ayakkabılar var.
Bu ayakkabıları 49,99 TL sabit fiyata butigim.com ‘ dan alabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin nerede ucuz kaliteli, kampanyalı ürün var haberiniz olsun.)

2013 Moda Platform Topuklu Ayakkabılar: