le-moun-tesettür-elbise-modelleri-16Bugün yine rengarenk bir tesettür elbise koleksiyonu ile huzurlarınızdayız.) Sitemize sürekli yaz mevsimine ve modasına uygun koleksiyonlar tanıtıyoruz. Bugün de Le moun 2013 ilkbahar yaz tesettür elbise koleksiyonunu tanıtacağız. Kırmızı ve beyaz ikilisi hiçbir koleksiyonda bu kadar güzel işlenmemişti. Tabi Siyah, mavi, yeşil, beyaz ve pastel tonları ‘ da Le moun etek, ceket ve uzun elbise koleksiyonuna ayrı bir heyecan katmış. Le moun tesettür elbise koleksiyondaki tasarımları ise ceketli uzun elbiseler, kuşaklı uzun elbiseler, etek ve ceket modelleri ve güpür detaylı ceket modelleri yer alıyor.

Nerden Ve Nasıl Satın Alabilirim?

Le Moun 2013 ilkbahar yaz tesettür elbiseler yenimoda.com ‘a özel % 55 indirimle alabilirsiniz. Satın almak için önce yenimoda.com  sitesine girdikten sonra üye olunuz.(üyelik mecburidir yenimoda.com ‘ un kuralıdır bizimle alakası yoktur. Nereden girerseniz girin üye olmanız gerekmektedir). Üyelik işlemi bittikten sonra kadın kategorisinden le moun markasına tıklayın hepsi bu kadar.) Fiyatlar ise 79,90 ile 129,90 arası. Yalnız acele edin çünkü yenimoda kampanyaları süreli olduğu için bu le moun 2013 tesettür elbiselerde ki kampanyada 6 gün sonra sona erecektir.

Bizi takip etmeye devam edin. İndirimlerden ve fırsatlardan haberiniz olsun.)

Le Moun 2013 Yaz Koleksiyonu: